Blog

 • 17 Maig 2010
  gallery item

  XIV Trobada de Puntaires de Corbera de Llobregat

  La trobada anyal de puntaires de Corbera de Llobregat s'ha celebrat amb un gran èxit de participació al Passeig dels Arbres de Corbera de Llobregat. El taller de puntaires de Corbera, organitzador de la mostra, les escoles i puntaires participants d'arreu de Catalunya, els visitants i les entitats col·laboradores, l'Ajuntament de Corbera, Caixa Penedès i Bèric Arquitectura, han mostrat la seva satisfacció i el comprómís de continuïtat amb el suport a l'esdeveniment.

 • 05 Abril 2010
  gallery item

  Premi Europeu de l’Espai Públic Urbà

  El Premi Europeu de l’Espai Públic Urbà és un certamen biennal organitzat per sis institucions europees amb l'ànim de reconèixer i estimular els projectes de recuperació i defensa de l'espai públic a les nostres ciutats. El Premi, creat l'any 2000, celebra la seva sisena edició l'any 2010.

 • 26 Març 2010
  gallery item

  10x10 Setmana de l’Arquitectura

  Un any més, el COAC i Arquinfad ofereixen l'oportunitat d'apropar l'arquitectura als escolars de primària, a partir de diferents activitats que es realitzaran durant els mesos de març i juny de 2010.

  El contingut de les activitats seran de tipus teòrics, complementats amb visites guiades i tallers d'arquitectura, culminant amb una exposició de tots els treballs realitzats.

  Més informació

 • 12 Gener 2010
  gallery item

  Inauguració del MMCAT

  El Museu del Modernisme Català (MMCAT) s'inaugurarà el 17 de març a Barcelona, en un edifici modernista projectat per Enric Sagnier el 1902 i ubicat al carrer Balmes, 48. El museu es convertirà en l'únic museu monogràfic del món d'aquest estil i una iniciativa de caràcter privat.