Bèric arQuitectura

BèRIC arQuitectura està formada per un equip de professionals amb la voluntat comuna de dur a terme projectes que uneixin la qualitat arquitectònica amb la funcionalitat d’ús i la voluntat de servei als clients, des d’una concepció integral del projecte, la construcció i la seva gestió, així com la seva sostenibilitat energètica i econòmica.

Amb prop de 15 anys d’experiència, creiem en el treball en equip i la compatibilitat entre la vida personal i professional, de la mateixa manera que promovem el creixement personal i la formació constant dels homes i les dones que treballen amb nosaltres.

Enfocats amb convenciment al servei de l’administració pública, hem desenvolupat tota mena de projectes i estudis per a GISA, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, i més de 25 ajuntaments i entitats locals, com els de L’Hospitalet de Llobregat, Tortosa, La Sénia, Ordis, Sabadell, Castellgalí, Reus, Sant Fruitós de Bages i El Masnou.

Hem destinat una part destacada de la nostra activitat al desenvolupament i millora constant de solucions constructives i funcionals per a equipaments educatius. La tasca desenvolupada en aquest camp ha merescut el reconeixement de més de 60 primers premis en concursos públics d’equipaments escolars, amb el conseqüent encàrrec d’obra pública. Els nostres esforços en aquest camp han estat reconeguts pels nostres clients i els usuaris dels equipaments així com per diverses publicacions especialitzades.

Jordi Canyelles i Torrents
Arquitecte Director