Escola El Temple

Educació escola reforma/ampliació
gallery item

Escola El Temple

Ampliació 3 línies i 3 aules

  • Lliurament del projecte:
  • Final d'obra:
  • Client: Departament d’Educació/GISA
  • Metratge: 1.0358m2
  • Direcció: C/Adrià Utrecht, s/n
  • Ciutat: Tortosa (Baix Ebre)
  • Pec (€x1.000): 2.006

Descripció

En l’emplaçament existeix un edifici de l’escola de planta baixa i pis, una pista i unes aules modulars. Es resol l’ampliació a partir de concentrar el volum en planta baixa i pis alineat al límit del solar i connectat amb l’edifici existent mitjançant un porxo. Aquesta distribució a la parcel·la, reserva un espai per al futur gimnàs en contacte amb la pista, possibilita la creació d’un pati independent per als alumnes d’infantil al temps que es manté una percepció unitària de la resta de l’espai.